Teksti Origjinal Biblik në Shqip

Një ndryshim madhor për miliona njerëz

Teksti Origjinal Biblik ne shqip, sipas ekraneve te ndryshme

Njoftimet e fundit

Modeli

Lexoni modelin e projektit Bibla PRO për të patur një pamje paraprake të tij.

Botimi i Bibla PRO
Zanafilla, 1 e Gjonit, 2 e Gjonit, 3 e Gjonit

Përfshihu edhe ti

Dhuro dhe shpërndaje për të mbështetur financiarisht projektin Bibla PRO.

Përkthimi i Ri i Biblës nga Origjinali

BESËLIDHJA E VJETËR – INTERLINEAR
10%
BESËLIDHJA E VJETËR – STANDARD
3%
FINANCUAR
7%

Përkthimi i Biblës është shkencë dhe art. Është një urë që sjell Fjalën e Zotit nga bota e lashtë në botën e sotme. Të varur nga Zoti për të përmbushur këtë detyrë të shenjtë, ne paraqesim projektin: “Bibla – përkthimi i ri nga origjinali” (Bibla PRO), një përkthim i ri në shqip i Fjalës së Zotit, i përputhur me tekstin origjinal në hebraisht, aramaisht dhe greqisht.

BESËLIDHJA E RE – INTERLINEAR
60%
BESËLIDHJA E RE – STANDARD
35%
FINANCUAR
45%

Tashmë janë përkthyer dhe botuar tri kapitujt e parë të librit të Zanafillës, dhe tre letrat e Gjonit. Ju mund ta bëni tuajin këtë botim të parë të Bibla PRO, nëpërmjet këtyre pikave shitjeje: